Notte kreveti


Notte nameštaj proizvodi singl krevete (kreveti za jednu osobu), bračne krevete, krevete na spat, krevete po meri, sofe, sofe od parene bukve.


Nudimo Vam veliki izbor modela kreveta po meri od najkvalitetnijih materijala i širokom paletom boja.


Salon namestaja Notte ima povoljne cene singl kreveta, bračnih kreveta, kreveta na spat, kreveta po meri, kreveta od punog drveta, sofa.


Katalog "kreveti"


Notte katalog kreveta sadrži deo Notte proizvodnog programa kreveta i sofa, sa informacijama o standardnim dimenzijama u kojima se izradjuju.


Notte nameštaj nudi svojim klijentima izradu kreveta po željenim merama, prostorno planiranje i 3D vizuelizaciju nameštaja.


U salonu nameštaja Notte može se naći za svakog po nešto, jer ima u ponudi i klasične i moderne modele kreveta, koji se mogu poručiti u svim standarnim dimenzijama i boji po želji sa ponuđene palete.

     
     

Notte dušeci


Notte nameštaj nudi Vam veliki izbor dušeka sa žičanim jezgrom, dušeka od organske pene, dušeka od poliuretanske pene, dušeka od memory pene, dušeka od ekocell pene, anatomskih dušeka, naddušeka, jastuka od silikonskog poliestra i jastuka od memory pene.


Cene klasičnih Notte dušeka sa žičanim jezgrom i anatomskih Notte dušeka od poliuretanske i memory pene, naddušeka i jastuka su vrlo povoljne, a kvalitet je veoma visok.


Katalog "dušeci"


Notte katalog dušeka sadrži deo Notte pratećeg programa dušeka, sa informacijama o standardnim dimenzijama u kojima se izradjuju.


Notte nameštaj nudi svojim klijentima izradu kreveta i dušeka po željenim merama, od izabranih materijala.


U salonu nameštaja Notte može se naći za svakog po nešto, jer ima u ponudi i klasične i moderne modele kreveta, koji se mogu poručiti u svim standarnim dimenzijama i boji po želji sa ponuđene palete. Dušeke odlikuje visok kvalitet po pristupačnim cenama, sa garantnim rokom i do 12 godina.